Wegens uitzonderlijke omstandigheden, voorlopige cliëntenstop.

2021 is een uitzonderlijk jaar in vele opzichten. Uiteraar zorgde de lock-down en Corona voor moeilijke werkomstandigheden maar daarnaast heeft de verzekeringswereld in 2021 al de nodige werkoverlast ondervonden van de stormen in Januari en Februari, de zware onweders in Juni en de overstromingen in Juli.

Deze uitzonderlijke omstandigheden leiden tot heel wat achterstand, niet enkel in de verzekeringswereld maar ook in de bouwmaterialen, transport, ...

Ons kantoor heeft al altijd vastgehouden aan een prioriteitenlijst bij uitzonderlijke omstandigheden. Schadedossier krijgen voorrang en in 2de instantie willen we de service aan bestaande cliënten op deze momenten zo goed mogelijk bestendigen. Als deze 2 voorwaarden vervuld zijn is er ruimte om nieuwe cliënten aan te nemen. 

Momenteel kampen we al een tijdje met heel wat schadedossier waardoor er achterstand is opgebouwd en de service aan bestaande cliënten bij momenten helaas wat trager verloopt. We hebben begin Juli dan ook beslist voorlopig geen nieuwe cliënten meer aan te nemen tot de situatie terug is genormaliseerd. We doen er uiteraard alles aan om zo snel mogelijk terug op een normaal tempo te kunnen werken. Zonder nieuwe rampen verwachten we tegen het eind van het jaar de achterstand te hebben ingelopen. 

Ondertussen moeten we helaas melden dat we tijdelijk geen nieuwe cliënten kunnen bedienen.

Met vriendelijke groeten,
Erwin Martens

Nieuws

Zowel voor u als voor uw medewerkers wordt het steeds uitdagender om met de auto naar het werk te pendelen. De bedrijfsfiets biedt gelukkig een interessant alternatief. De voordelen? Minder vertraging, minder stress en een gezonde portie lichaamsbeweging. Bovendien geniet de bedrijfsfiets een voordelig fiscaal gunstregime.

Lees meer>>

Een appartement of huis verhuren blijft een goede investering. Maar wat als de huurder vernielingen aanbrengt, zijn huur niet betaalt of andere verplichtingen niet nakomt? Dan is het goed om te weten wat je rechten zijn en hoe je die het makkelijkst kan uitoefenen. Kwestie van onnodige financiële risico’s te beperken en slapeloze nachten te vermijden. 

Lees meer>>

Vorig jaar stortte de vraag naar zonnepanelen nog in, vandaag wakkeren de torenhoge energieprijzen ze opnieuw aan. Laat je ook zonnepanelen plaatsen? Hou dan rekening met deze tips.   

Lees meer>>