Afbouw Maatregelen

In de eerste plaats een woord van dank aan al onze cliënten van wie we tijdens deze crisis bijzonder veel medewerking en begrip mochten ervaren. Met wat goede wil van alle betrokkenen blijkt er toch heel wat mogelijk met de digitale middelen die voor handen zijn.

Sinds 11 Mei zijn de regels een beetje versoepelt en kunnen ook wij opnieuw cliënten ontvangen.
Om u in veilige omstandigheden, met inachtname van de voorgeschreven voorzorgen te kunnen ontvangen hanteren we volgende werkwijze:

- enkel bezoeken op afspraak; zodoende kunnen we uw bezoek ook goed voorbereiden
- 1 persoon tegelijk;
- bezoeken dienen beperkt tot +-30 minuten

Zo kunnen we er samen voor zorgen dat we met z'n allen gezond blijven.

We danken u alvast voor uw verdere medewerking en begrip.

Erwin Martens

 

Nieuws

De laatste maanden hebben talloze Belgen zich vrijwillig ingezet voor hulpbehoevenden. Droeg jij ook je steentje bij en wil je dat blijven doen? Of heeft die golf van solidariteit je aangestoken en wil je met vrijwilligerswerk starten? Check op voorhand waarvoor je verzekerd bent.

Lees meer>>

Komen jouw medewerkers stilaan ook weer naar kantoor? Wellicht draai je als bedrijfsleider de klok niet helemaal terug en wil je van telewerken een vaste waarde maken. Zo pak je het aan.

Lees meer>>

Wellicht verkiezen velen deze zomer een reisje binnen de eigen landsgrenzen. Gelukkig kan je ook dicht bij huis tal van leuke uitstapjes maken, avonturen beleven en nieuwe plekjes bespeuren.

Lees meer>>