Tijdelijk beperkte acceptatie nieuwe cliënten

We beleven al een aantal jaren na mekaar uitzonderlijke situaties in België en in de wereld in het algemeen. 
Dat heef helaas een impact op onze werking waardoor we genoodzaakt zijn onze prioriteiten te bewaken.

Ons kantoor heeft al altijd vastgehouden aan een prioriteitenlijst bij uitzonderlijke drukte. Schadedossier krijgen steeds voorrang. De service aan bestaande cliënten bestendigen is een 2de prioriteit. Als deze 2 voorwaarden goed vervuld zijn is er ruimte voor nieuwe cliënten. 

Sinds de zomer 2021 is het bijna non stop uitzonderlijk druk. De redenen zijn divers (Corona, algemene vertragingen, wetswijzigingen, veel schadedossiers op korte tijd, ...).

Voorlopig zijn we daarom niet in staat om ten allen tijde nieuwe cliënten te accepteren en moeten we bij grote drukte soms helaas nieuwe cliënten weigeren.

We hopen alvast dat de omstandigheden snel normaliseren en dat we deze melding weldra offline kunnen halen.

Met vriendelijke groeten,
Erwin Martens

Nieuws

De autoverzekering van AG met de formules Burgerlijke aansprakelijkheid (BA), BA Max en BA Max XL behaalde de hoogste totale scores in de tests van Test Aankoop en draagt nu het label ‘Beste van de Test’. 

Lees meer>>

Volgend jaar profiteren van een belastingvoordeel? Doe aan pensioensparen of langetermijnsparen en stort nog voor het einde van het jaar de maximale premie. Beide formules kan je ook combineren om zo je fiscaal voordeel nog te verhogen!

Lees meer>>

Iedere herfst- en winterperiode hoor je het opnieuw: bewoner(s) bedwelmd door koolstofmonoxide. Jaarlijks zijn er in ons land meer dan duizend slachtoffers door CO. Voor een klein aantal onder hen loopt dat fataal af. Maar koolstofmonoxidevergiftiging kan je voorkomen, mits het naleven van enkele eenvoudige regels.

Lees meer>>