Wegens uitzonderlijke omstandigheden, voorlopige cliëntenstop.

2021 is een uitzonderlijk jaar in vele opzichten. Uiteraar zorgde de lock-down en Corona voor moeilijke werkomstandigheden maar daarnaast heeft de verzekeringswereld in 2021 al de nodige werkoverlast ondervonden van de stormen in Januari en Februari, de zware onweders in Juni en de overstromingen in Juli.

Deze uitzonderlijke omstandigheden leiden tot heel wat achterstand, niet enkel in de verzekeringswereld maar ook in de bouwmaterialen, transport, ...

Ons kantoor heeft al altijd vastgehouden aan een prioriteitenlijst bij uitzonderlijke omstandigheden. Schadedossier krijgen voorrang en in 2de instantie willen we de service aan bestaande cliënten op deze momenten zo goed mogelijk bestendigen. Als deze 2 voorwaarden vervuld zijn is er ruimte om nieuwe cliënten aan te nemen. 

Momenteel kampen we al een tijdje met heel wat schadedossier waardoor er achterstand is opgebouwd en de service aan bestaande cliënten bij momenten helaas wat trager verloopt. We hebben begin Juli dan ook beslist voorlopig geen nieuwe cliënten meer aan te nemen tot de situatie terug is genormaliseerd. We doen er uiteraard alles aan om zo snel mogelijk terug op een normaal tempo te kunnen werken. Zonder nieuwe rampen verwachten we tegen het eind van het jaar de achterstand te hebben ingelopen. 

Ondertussen moeten we helaas melden dat we tijdelijk geen nieuwe cliënten kunnen bedienen.

Met vriendelijke groeten,
Erwin Martens

Nieuws

Neem je vaak de fiets naar je werk of in je vrije tijd? Onderhoud je stalen ros dan regelmatig. Zo rijd je comfortabel en gaat je fiets ook langer mee.

Lees meer>>

Je kind heeft niet hetzelfde besef van gevaar als een volwassene. Leer het daarom stap voor stap hoe het veilig te voet, met de fiets of het openbaar vervoer naar school gaat.

Lees meer>>

Een barbecue op een zomeravond in goed gezelschap? Heerlijk! Zolang alles maar veilig verloopt. We helpen je op weg met enkele tips.

Lees meer>>