Beperkte aanvaarding nieuwe cliënten (Voorlopige maatregelen)

Ons kantoor heeft de afgelopen jaren een snelle groei gekend.
Heel wat nieuwe wetgeving en de Covid-pandemie hebben bijkomend gezorgd voor een  sterk verhoogde werkdruk.

Door deze evoluties zitten we momenteel kortbij onze maximum-capaciteit.
Om de persoonlijke service en snelheid die cliënten van ons gewoon zijn te kunnen blijven leveren dienen we helaas een aantal beperkingen in te voeren. 

Vanaf 01/01/2021 zullen we enkel nog nieuwe zaken in Vlaanderen (hoofdzakelijk Limburg) en in het Nederlands aanvaarden. 
Vanaf 01/01/2021 focussen we ons hoofdzakelijk op nieuwe klantenrelaties waarbij minimaal 3 contracten en liefst het volledig verzekeringsdossier wordt geviseerd.
Daarnaast is het ook bijna onontbeerlijk geworden dat we minstens ook via Email kunnen communiceren met onze nieuwe cliënten.

Wegens Covid wordt er tot nader order zoveel mogelijk digitaal gewerkt. Indien een fysiek bezoek aan ons kantoor of bij u thuis of op bedrijf toch nodig blijkt proberen we het bezoek zo goed mogelijk voor te bereiden en het contact tot maximaal 15 minuten te beperken met inachtname van de inmiddels gekende maatregelen (mondkapjes, etc). Zo beschermen we mekaar.

We hopen alvast dat, met inzet van iedereen, de pandemie zo snel mogelijk wordt overwonnen.

Alvast bedankt voor uw begrip en medewerking,
Erwin Martens

 

 

Nieuws

Reizen en uitstapjes maken … het schiet er de laatste tijd spijtig genoeg bij in. Maar heb je een tuin, en misschien zelfs een zwembad, dan kan je ook daar een vakantiegevoel creëren. Lees hoe je die investering het best beschermt.

Lees meer>>

Wat zijn de gevolgen voor je partner en kinderen als jij zou sterven? Een ongemakkelijke vraag. En toch sta je er best even bij stil, want je kan je naasten in dat geval financieel goed beschermen.

Lees meer>>

Heb je een hospitalisatieverzekering bij je werkgever? Als je met pensioen gaat of van werk verandert, kan je die hospitalisatieverzekering in principe individueel verderzetten. Wel riskeert de premie flink hoger uit te vallen. Met een wachtpolis vermijd je dat.

Lees meer>>