Wegens uitzonderlijke omstandigheden, voorlopige cliëntenstop.

2021 is een uitzonderlijk jaar in vele opzichten. Uiteraar zorgde de lock-down en Corona voor moeilijke werkomstandigheden maar daarnaast heeft de verzekeringswereld in 2021 al de nodige werkoverlast ondervonden van de stormen in Januari en Februari, de zware onweders in Juni en de overstromingen in Juli.

Deze uitzonderlijke omstandigheden leiden tot heel wat achterstand, niet enkel in de verzekeringswereld maar ook in de bouwmaterialen, transport, ...

Ons kantoor heeft al altijd vastgehouden aan een prioriteitenlijst bij uitzonderlijke omstandigheden. Schadedossier krijgen voorrang en in 2de instantie willen we de service aan bestaande cliënten op deze momenten zo goed mogelijk bestendigen. Als deze 2 voorwaarden vervuld zijn is er ruimte om nieuwe cliënten aan te nemen. 

Momenteel kampen we al een tijdje met heel wat schadedossier waardoor er achterstand is opgebouwd en de service aan bestaande cliënten bij momenten helaas wat trager verloopt. We hebben begin Juli dan ook beslist voorlopig geen nieuwe cliënten meer aan te nemen tot de situatie terug is genormaliseerd. We doen er uiteraard alles aan om zo snel mogelijk terug op een normaal tempo te kunnen werken. Zonder nieuwe rampen verwachten we tegen het eind van het jaar de achterstand te hebben ingelopen. 

Ondertussen moeten we helaas melden dat we tijdelijk geen nieuwe cliënten kunnen bedienen.

Met vriendelijke groeten,
Erwin Martens

Nieuws

Hebt u een 100% elektrische, hybride of plug-in hybride auto? Als u hem bij AG verzekert, geniet u heel wat voordelen!

Lees meer>>

Bij phishing proberen oplichters je via e-mail, sms, WhatsApp of sociale media om de tuin te leiden. Maar ook met een simpele papieren factuur kunnen fraudeurs je geld proberen af te troggelen. Laat je niet vangen … niet online, noch offline.

Lees meer>>

Je bent jong en je wil wat: wereldreis, droomjob, eigen auto, woning en gezin … Je pensioen? Dat is nog een compléte ver-van-je-bed-show. En toch kan je er niet vroeg genoeg aan beginnen te denken. Benieuwd waarom?

Lees meer>>