Beperkte openingsuren 19/07 tot 20/08 - Gesloten 2-4/08

De voorbije weken en maanden waren in de verzekeringswereld moeilijk en turbulent.

Door de lange duur van de corona-maatregelen was er bij heel wat betrokken partijen de laatste maanden vooral veel administratieve achterstand opgebouwd. De voorbije weken was er zware regenval in Limburg met heel wat schadegevallen. Afgelopen week waren er de nooit geziene overstromingen in Wallonië en de overstromingen in Limburg.

Normaal is ons kantoor in de zomer een maand beperkt geopend in de voormiddag zodat ook wij af en toe een namiddag rust kunnen inbouwen.

Om deze redenen voorzien we vanaf 19/07 een gelijkaardige regeling.

Ons kantoor zal vanaf 19/07/2021 tot 20/08/2021 enkel in de voormiddag open zijn. De namiddagen zullen we vooral gebruiken om de nodige verplaatsingen te doen om schadedossiers te begeleiden en achterstand in te halen.

Daarnaast zal ons kantoor GESLOTEN zijn van 2 tot 4 Augustus.

We hopen alvast dat de coronacijfers onder controle blijven en het weer enigszins rustig blijft de volgende weken zodat éénieder het ‘normale’ leven wat kan hernemen en toch enigszins kan genieten van een prettige zomer.

Met vriendelijke groeten,
Erwin Martens

Nieuws

Een barbecue op een zomeravond in goed gezelschap? Heerlijk! Zolang alles maar veilig verloopt. We helpen je op weg met enkele tips.

Lees meer>>

Fietsen is leuk en gezond. Dat vinden velen onder ons, want we fietsen steeds vaker naar het werk en in onze vrije tijd. Jammer genoeg is fietsen in het drukke verkeer soms een hachelijke onderneming. Al heb je als fietser ook zelf veel invloed op je veiligheid.

Lees meer>>

Reizen en uitstapjes maken … het schiet er de laatste tijd spijtig genoeg bij in. Maar heb je een tuin, en misschien zelfs een zwembad, dan kan je ook daar een vakantiegevoel creëren. Lees hoe je die investering het best beschermt.

Lees meer>>