Tijdelijk beperkte acceptatie nieuwe cliënten

We beleven al een aantal jaren na mekaar uitzonderlijke situaties in België en in de wereld in het algemeen. 
Dat heef helaas een impact op onze werking waardoor we genoodzaakt zijn onze prioriteiten te bewaken.

Ons kantoor heeft al altijd vastgehouden aan een prioriteitenlijst bij uitzonderlijke drukte. Schadedossier krijgen steeds voorrang. De service aan bestaande cliënten bestendigen is een 2de prioriteit. Als deze 2 voorwaarden goed vervuld zijn is er ruimte voor nieuwe cliënten. 

Sinds de zomer 2021 is het bijna non stop uitzonderlijk druk. De redenen zijn divers (Corona, algemene vertragingen, wetswijzigingen, veel schadedossiers op korte tijd, ...).

Voorlopig zijn we daarom niet in staat om ten allen tijde nieuwe cliënten te accepteren en moeten we bij grote drukte soms helaas nieuwe cliënten weigeren.

We hopen alvast dat de omstandigheden snel normaliseren en dat we deze melding weldra offline kunnen halen.

Met vriendelijke groeten,
Erwin Martens

Nieuws

De storm op de energiemarkt lijkt dan wel voorbij, toch blijft energie duur. Om te besparen leerden we minder te verbruiken, maar je kan je factuur ook verlagen door je eigen energie op te wekken.

Lees meer>>

Nieuwe wagen nodig? Misschien zegt een elektrische auto je wel iets, maar weet je nog niet goed hoe en wat. Tijd om je keuzestress in te wisselen voor enkele belangrijke weetjes over elektrische voertuigen of ‘EV’s’.

Lees meer>>

Stel, u overlijdt plots … Kunnen uw naasten of uw bedrijf het dan alleen redden? Een overlijdensverzekering biedt een goed financieel vangnet voor als u er niet meer bent. Lees hier welke zorgen zo’n verzekering u, uw gezin en uw bedrijf kan besparen.

Lees meer>>